Over

Rene Bekkers 1991, geboren en getogen in Bredevoort.

Begonnen in het vak op mijn zestiende als meubel en interieurbouwer en de nodige technische vakkennis opgedaan. Vervolgens ben ik de opleiding ontwerpend meubelmaker gaan volgen wat de ideale opstap was voor de kunstacademie. Tegenwoordig ben ik student aan de kunstacademie Artez in Zwolle en woon ik hier ook. Hier studeer ik Interieurvormgeving, de nadruk ligt op het vormgeven van een interieur, maar we houden ons ook bezig met meubelontwerp en architectuur. Met deze opleiding hoop ik uiteindelijk mijn dromen waar te maken een eigen interieur en ontwerp bureau te starten.

Tijdens de opleidingen heb ik een aantal interessante stages gelopen. Bij Arco contemporary Furniture heb ik stage gelopen als werkvoorbereider en af en toe meegekeken bij de ontwerpafdeling. Mijn laatste stage was als ontwerper bij DIEVORM. Hier heb ik interieurs ontworpen en een eigen product ontwikkeld.

Naast mijn opleiding ben ik fanatiek wielrenner en mountainbiker, hierdoor kan ik alles even loslaten om vervolgens weer met een frisse blik te ontwerpen.

4  P1070463